Bag medewerker in de Randstad

Home | Bag medewerker Randstad

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Wilt u werken als bag medewerker in de Randstad? Het detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. uit Rotterdam is op zoek naar een bag medewerker nabij Rotterdam, provincie Zuid-Holland, voor verschillende gemeenten. U beschikt als bag medewerker binnen de Randstad over kennis van de BAG, afkorting voor Basisregistratie Adressen en Gebouwen. Krijgt u energie van het tot de kern uitzoeken van de achtergrond van gegevens? Dan is dit de uitdaging voor u! Wij werken samen met veel gemeenten in de Randstad. Er komt veel puzzel- en uitzoekwerk kijken bij deze ontwikkelingen. U draagt samen met uw collega’s bij aan kloppende belastingaanslagen voor burgers en ondernemers.

Wat gaat u doen als bag medewerker in Rotterdam, Zuid-Holland?

  • U zorgt voor een actuele registratie van gegevens op het vlak van de BAG;
  • U bent betrokken bij het opstellen van huisnummerbesluiten;
  • U muteert naar aanleiding van omgevingsvergunningen;
  • U verwerkt terugmeldingen en bezwaarschriften;
  • U verwerkt mutaties in de BAG-administratie;

De gemeenten binnen ons netwerk zijn fijne werkgevers. U gaat werken met gedreven, enthousiaste collega’s, hebt inhoudelijk interessant werk én een geweldige flexwerkplek. Wie wil dat nou niet?

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Wat krijgt u als bag medewerker nabij Rotterdam, Zuid-Holland?

Als u in aanmerking komt voor de functie van een bag medewerker via ons detacheringsbureau, profiteert u van de volgende punten:

  • Een marktconform salaris (op basis van kennis en ervaring);
  • Een contract voor 24-36 uur per week);
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd;
  • Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van fiscale uitruil. Als je met het OV reist ontvang je daarnaast een netto tegemoetkoming;

Twijfel niet en stuur gelijk uw motivatiebrief en CV

Heeft u interesse in deze vacature en functie bag medewerker binnen de Randstad? Solliciteer dan direct bij ons detacheringsbedrijf in Rotterdam. Veel gemeenten binnen de Randstad waar wij de detachering verzorgen zijn op zoek naar een nieuwe bag medewerker dicht bij Rotterdam of elders in Zuid-Holland. Stuur uw motivatiebrief en CV zo spoedig mogelijk naar ons. U neemt contact met ons op door te bellen naar 06 14 33 51 77 of door een e-mail te sturen naar info@refuerzo.nl.