Bedrijfsbouwvergunning

Home | Bedrijfsbouwvergunning

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Wilt u een bedrijfsbouwvergunning vragen, omdat u deze bouwvergunning nabij Rotterdam nodig heeft? Refuerzo B.V. uit Rotterdam regelt een bouwvergunning binnen de Randstad voor u! Wij zijn een jong, energiek team met veel ervaring met detachering voor gemeenten en het aanvragen van een bouwvergunning. Wij werken met alle gemeenten in de Randstad.

Wij helpen u bij het aanvragen van een bedrijfsbouwvergunning

Een bouwvergunning voor uw bedrijf dicht bij Rotterdam en in de Randstad regelen is een ingewikkeld proces. De eerste vraag die u aan uzelf moet stellen is; is een bedrijfsbouwvergunning écht nodig? Wij zoeken dit geheel kosteloos voor u uit. Als er een bedrijfsbouwvergunning nodig moet zijn, dan helpen wij u uiteraard met het hele proces. Dit zorgt ervoor dat het aanvragen van een bouwvergunning in Rotterdam en de andere steden in de Randstad een stuk makkelijker wordt en het bespaart u ook veel tijd. Bovendien hebben wij veeljarige expertise binnen ons team, kennen we alle voorwaarden en gaan we voor een positieve beschikking.

Meer dan alleen detacheren

Refuerzo B.V. is meer dan alleen een detacheringsbedrijf. Voor de particuliere bouwvergunning betaalt u gemeentelijke leges. Het verschilt per gemeente wat de exacte hoogte is van het bedrag. Regelmatig gaat het om een bepaald percentage van de totale bouwsom. De bedragen en percentages zijn opgenomen in de gemeentelijke legesverordening, maar natuurlijk kunnen wij u ook een indicatie van de kosten geven.

Laat ons uw particuliere bouwvergunning regelen

Wilt u liever het aanvragen van een bedrijfsbouwvergunning uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en regelen graag de bouwaanvraag voor u. Naast het regelen van aanvragen, focussen we ons ook op detachering voor diverse gemeenten. Neem direct contact met ons op als u uw aanvraag voor de bouwvergunning volledig wil uitbesteden. U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77 of een e-mail te sturen naar info@refuerzo.nl.