Bouwaanvragen indienen bij een gemeente

Home | Bouwaanvragen gemeente

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Refuerzo B.V. uit Rotterdam helpt u graag bij het indienen van verschillende bouwaanvragen bij uw gemeente. Een bouwaanvraag is verplicht als u een nieuw bouwwerk bouwt of als u constructieve wijzigingen doorvoert aan een woning. Bouwaanvragen indienen en het laten toetsen door de gemeente kost onder meer veel tijd. Wij voorzien u graag van de juiste service. Wij zijn een jong detacheringsbedrijf met veel ervaring en kennis van detacheren, bouwaanvragen en bouwconsultancy.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Wij dienen de bouwaanvragen voor u in bij uw gemeente

Om te mogen verbouwen, moet eerst in het bezit zijn van een omgevingsvergunning. En dat kan wel veel tijd kosten. Daarnaast loopt u het risico, nadat de gemeente de bouwaanvragen heeft getoetst, dat uw aanvraag wordt geweigerd zonder een goede voorbereiding. Laat ons de bouwvraag indienen. Wij regelen alles voor u zodat u alleen maar hoeft te wachten op de gewenste vergunning. Het uitbesteden van een bouwvraag zorgt voor meer tijd en minder stress. U hoeft alleen te wachten op het besluit van uw gemeente. De rest regelen wij!

Laat ons het werk doen

Wilt u uw bouwaanvraag uitbesteden? Laat dat maar aan ons ervaren detacheringsbedrijf over! Wij volgen elke stap van a tot z zodat u, nadat de gemeente klaar is met het toetsen van de bouwaanvragen, uw gewenste vergunning krijgt. Bij ons kunt u ook terecht voor detachering in Zuid-Holland. Daarnaast ook voor bouwconsultancy nabij Rotterdam. U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77 of door ons contactformulier in te vullen.