Bouwconsultancy dicht bij Rotterdam

Home | Bouwconsultant

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Bent u op zoek naar een bouwconsultant voor bouwconsultancy nabij Rotterdam? Refuerzo uit Rotterdam is gespecialiseerd in bouwconsultancy in de Randstad. Heeft u deskundige bouwadviezen nodig? Aarzel dan niet en schakel ons meteen in voor grondige bouwconsultancy vlak bij Rotterdam.

De bouwconsultant voor deskundig bouwconsultancy in de Randstad

Refuerzo B.V. is een bouwconsultant, die gespecialiseerd is in bouwconsultancy uit Rotterdam. Daarnaast zijn wij ook een detacheringsbedrijf dat zich vooral focus op detachering voor diverse gemeenten. Dus heeft u deskundig bouwadvies nodig of wilt u personeel detacheren? Dan zit u bij ons detacheringsbureau goed. Als bouwconsultant zorgen wij ervoor dat u niet meer zelf overal aan hoeft denken. Eén coördinator voor het hele gebouw met bouwadvies op maat, dat is toch heel ideaal? Onze werkwijze bestaat uit een geoptimaliseerde strategie met als doel om diverse potentiële opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voorafgaand aan elk project houden wij met de potentiële opdrachtgever altijd een kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen. Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken beide partijen gezamenlijk wat het project inhoudt en zetten wij een plan van aanpak voor u op papier.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Neem contact op voor bouwconsultancy in de Randstad

Heeft u behoefte aan deskundig bouwadvies? Schakel dan meteen ons in. Wij staan als detacheringsbedrijf én bouwconsultant voor u klaar. Bouwconsultancy nabij Rotterdam houdt bij ons veel meer in dan bouwkundig advies- en tekenwerk; Refuerzo B.V. uit Rotterdam onderscheidt zich doordat het naast de technische expertise ook de wet- en regelgeving op bouwgebied tot in het kleinste detail beheerst. Vind op onze website verschillende interessante vacatures op onze website, zoals voor de functie van bouwplantoetser. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 14 33 51 77. Wilt u liever mailen? Dat kan ook! Stuur uw e-mail naar info@refuerzo.nl.