Bouwplantoetser

Home | Bouwplantoetser

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Als bouwplantoetser beheerst u een breed scala aan eigenschappen, maar in de breedste zin van het woord bent u de regisseur van vergunningsprocessen met betrekking tot de volledige bouw. Refuerzo B.V. uit Rotterdam is gespecialiseerd in de externe inhuur van een goede bouwplantoetser voor gemeenten. U behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en je toetst reguliere en complexe zaken. U coördineert het volledige vergunningsproces binnen de geldende termijnen. Daarnaast adviseert klanten en daarnaast bent u het aanspreekpunt voor burgers, collega’s, leiding en bestuur. Uiteraard doe u dit niet helemaal alleen, u werkt intensief samen met onder andere planologen en bestemmingsplantoetsers.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Werken als bouwplantoetser

Een bouwplantoetser wordt ingehuurd om een bouwkundig rapport te creëren waarin gedetailleerd staat hoe veilig een huis is en hoeveel onderhoud eraan nodig zou zijn. Het rapport kan de potentiële koper van de woning dan gebruiken om een keuze te maken. Naast het inschatten van de initiële stand van een huis, kan een bouwkundig adviseur ook bij een verbouwing ingehuurd worden, om advies te geven over de mogelijkheden die er spelen. Dit is vooral van belang als het pand een monumenten-status toegekend is. Zo zal u als bouwplantoetser niet alleen bouwkennis, maar ook wettelijke kennis dienen te ontwikkelen. Diverse Nederlandse gemeenten willen graag externe inhuur van een bouwplantoetser, omdat ze dringend op zoek zijn naar goede bouwplantoetser.

Word bouwplantoetser bij een gemeente in de Randstad

Heeft u interesse in de functie van bouwplantoetser of ander vacatures, zoals die voor Wabo-vergunningverlener, en spreekt de functieomschrijving u aan? Dan adviseren wij u om snel te reageren op deze vacature. Wie weet bent u de perfecte kandidaat voor deze uitdagende baan. Als u vragen heeft of meer informatie wenst over het proces voor de inhuur van een bouwplantoetser, neemt u contact op met ons detacheringsbedrijf uit Rotterdam. U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77 of door ons contactformulier in te vullen. Ook met vragen omtrent onze andere vacatures, zoals die voor bouwconsultant, contacteert u ons gerust.