Werken als constructeur bij een gemeente

Home | Constructeur gemeente

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Bent u op zoek naar een leuke baan als constructeur bij een Nederlandse gemeente? Het detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. uit Rotterdam richt zich voornamelijk op detachering voor gemeenten in Nederland. Wij zijn een jong, maar ervaren detacheringsbedrijf dat is gevestigd in het mooie Rotterdam.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Wat moet ik doen als constructeur bij een gemeente?

Ons detacheringsbedrijf zorgt ervoor dat verschillende gemeenten tijdelijk of vast personeel kunnen inhuren op personeelsproblemen op te lossen. Als constructeur bij een gemeente moet u tekenen en berekenen welke draagconstructies nodig zijn aan de hand van een ontwerp. U geeft advies over hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien en welke belasting deze moet kunnen dragen. Met uw creatieve brein werken u en het team aan infrastructurele en civiele projecten op het gebied van de instandhouding van bestaande betonnen en stalen kunstwerken. Door de diverse opdrachtgevers waar u mee zal samenwerken, krijgt u te maken met verschillende en uitdagende vraagstukken. Als constructeur bij een gemeente krijgt u te maken met de volgende verantwoordelijkheden:

  • U werkt nauw samen met verschillende stakeholders;
  • U werkt in een multidisciplinair team met diverse specialisten aan het realiseren van de beste constructies;
  • U adviseert in iedere fase van het project;
  • U bent bewust van de wensen van de klant en bespreekt de voortgang met hen.

De functie van een constructeur bij een gemeente is een leuke, uitdagende baan. Geen enkele dag is hetzelfde! Deze functie verschilt op een aantal facetten van de functie vergunningverlener Wabo. Dit is een uitdagende functie, waarbij u onder meer bouwaanvragen moet toetsen. Ook voor deze functie hebben wij interessante vacatures.

Bel ons direct of stuur een mail

Bent u geïnteresseerd in de functie constructeur bij een gemeente door deze vacature? Wacht niet te lang en reageer zo spoedig mogelijk op deze vacature. U kunt uw CV en motivatiebrief e-mailen naar info@refuerzo.nl. Wij geven binnen enkele dagen een reactie. Wilt u liever eerst ons spreken over de functie? Neem dan telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77.