Contact met de vergunningverlener

Home | Contact vergunningverlener

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Wilt u een vergunningverlener inhuren, maar u wilt eerst weten hoe het contact verloopt tussen vergunningverlener, u en het detacheringsbedrijf? Geen probleem! Wij leggen het u graag uit hoe het bij Refuerzo B.V. uit Rotterdam precies werkt. Wij zijn een wendbaar en persoonlijk detacheringsbedrijf dat snel kan inspelen op de actuele vraag in de betreffende markt en op zowel de behoeften van de vergunningverlener als die van u als opdrachtgever. Wij onderscheiden ons door middel van laagdrempelig contact met de vergunningverlener en opdrachtgever. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze transparante bedrijfsvoering. Wij willen alle opdrachtgevers blij maken met de vergunningverleners die wij uitzenden.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Hoe verloopt het contact met de vergunningverlener?

Het contact tussen de vergunningverleners die wij uitzenden en de opdrachtgever verloopt in principe tussen de genoemde twee partijen. Onderwerpen zoals werktijden, huisregels, werkkleding etc. worden onderling besproken tussen de vergunningverleners die wij uitzenden en opdrachtgevers. Ons detacheringsbedrijf zal elke maand contact opnemen met de vergunningverlener en onder meer vragen hoe hij of zij het werk vindt. De vooruitgang en de toekomst worden uiteraard ook besproken tijdens het gesprek.

Ga nu de samenwerking met ons aan

Wilt u graag samenwerken met een detacheringsbedrijf dat goede en ervaren arbeidskrachten uitzendt en meer doet dan alleen detachering voor gemeenten? Neem dan gelijk contact met ons op! Wij gaan graag een langdurige samenwerking met u als opdrachtgever aan. Tijdens het kennismakingsgesprek worden alle belangrijke zaken goed doorgenomen. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een bouwplantoetser? Ook dan zit u bij ons helemaal goed! U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77 of een e-mail te sturen naar info@refuerzo.nl. Wij staan u graag te woord.