Detachering voor een gemeente

Home | Detachering gemeente

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Refuerzo B.V. is een detacheringsbedrijf in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het detacheringsbedrijf in Zuid-Holland focust sterk op detachering voor gemeenten, voornamelijk in de Randstad. Als gemeente kunt u bij ons personeel detacheren voor onder meer het verwerken van vergunningsaanvragen. Wij zorgen ervoor dat u als gemeente de beste medewerkers detacheert en dat uw openstaande functie snel gevuld wordt door de beste kandidaat.

Detachering voor diverse gemeenten in de Randstad

Ons detacheringsbedrijf in de Randstad detacheert graag één of meerdere vakkundige arbeidskrachten voor openstaande functies binnen uw gemeente. Een hoofddoel van ons detacheringsbedrijf uit Rotterdam is het aanbieden van deskundigheid en ervaring ter versterking van uw organisatie in de provincie Zuid-Holland of elders in Nederland. De visie van ons detacheringsbedrijf in de Randstad is om gemeenten in Zuid-Holland en andere provincies te helpen met het behalen van hun gewenste resultaten door de tijdelijke en vaste inzet van ervaren krachten. Als u bijvoorbeeld een specialist in het verlenen van Wabo-vergunningen nodig hebt, zijn wij u graag én snel van dienst.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Detachering biedt vele mogelijkheden

Via een detacheringsovereenkomst is het mogelijk dat een medewerker van ons voor één of meerdere dagen per week kan worden ingezet bij uw organisatie. Uw organisatie heeft dus feitelijk gezien een eigen werknemer, maar is formeel in dienst is bij het detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. in Rotterdam. Continu zorgen wij ervoor dat onze diverse diensten van een hoger niveau zijn. Dat doet wij door bijvoorbeeld onze diensten constant te analyseren en te ontwikkelen. Het vinden van een geschikte medewerker met de juiste ervaring kost u weinig tijd. Zo vindt ons team uit Rotterdam bijvoorbeeld dankzij ons uitgebreide netwerk al snel voor u een jurist gespecialiseerd in omgevingsvergunningen.

Kom met ons in contact

Heeft u tijdelijke of vaste arbeidskrachten nodig en bent u benieuwd wat ons detacheringsbedrijf uit Rotterdam voor uw organisatie in Zuid-Holland of elders kan betekenen? Neem dan zo spoedig contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U bereikt ons detacheringsbedrijf uit de Randstad door te bellen naar 06 14 33 51 77. Wilt u liever e-mailen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Stuur een e-mail naar info@refuerzo.nl. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een bericht terug van ons.