Jurist omgevingsvergunning

Home | Jurist omgevingsvergunning

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Wilt u als jurist omgevingsvergunning werken bij een gemeente in Zuid-Holland of elders in Nederland? Vind nu bij Refuerzo B.V. uit Rotterdam interessante vacatures voor de functie jurist omgevingswet. Als jurist omgevingswet moet u het beleid vertalen in ruimtelijke plannen, zoals omgevingsplannen. U doet dit in een team met onder meer juridisch planologen, projectmanagers en vastgoedjuristen. U volgt de ontwikkelingen en adviseert het management en het bestuur over mogelijke politieke, maatschappelijke en juridische complicaties.

Werken als jurist omgevingsvergunning in Zuid-Holland

Heeft u interesse in werken voor de gemeente als jurist gespecialiseerd in de omgevingswet? Het is belangrijk dat u altijd kritisch blijft kijken naar de eigen werkwijze en open staat voor een nieuwe aanpak. Een jurist omgevingswet begeleidt concrete ruimtelijke plannen door het voeren van de planologische procedure. Met uw kennis van zaken en creativiteit maakt u ontwikkelingen mogelijk binnen de regelgeving. Als jurist omgevingsvergunning in Zuid-Holland beoordeelt u initiatiefplannen op wenselijke ontwikkelingen en bereidt het advies aan college of afdeling Toezicht en Leefomgeving voor.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

De dagelijkse bezigheden van een jurist met de focus op de omgevingswet

Op dagelijkse basis houdt u zich bezig met het schrijven van bestuursvoorstellen en het behandelen van zienswijzen. Daarnaast verzorgt u als jurist omgevingswet de communicatie over ruimtelijke ontwikkelingen aan de betrokken stakeholders zoals bewoners, bedrijven en andere bestuursorganen. Wanneer het nodig is, procedeert u bij de adviescommissie, de rechtbank en De Raad van State. U vervult uw opdrachten geheel zelfstandig, maar samenwerkend met de collega’s bij de opdrachtgever en met als sparringpartner uw collega projectspecialisten en projectmanager van Refuerzo B.V. uit Rotterdam.

Aarzel niet en solliciteer direct

Bij ons detacheringsbedrijf vindt u interessante vacatures voor de functie jurist omgevingsvergunning in Zuid-Holland, maar ook voor andere functies. Wilt u als constructeur bij een gemeente werken? Of wilt u liever werken als Wabo-vergunningverlener? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 06 14 33 51 77 of stuur een e-mail naar info@refuerzo.nl. Wij zorgen ervoor dat u en de gemeente een perfecte match zijn.