Omgevingsdienst in Zuid-Holland

Home | Omgevingsdienst Zuid-Holland

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Als inwoner en bedrijf in Zuid-Holland kunt u rekenen op de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Zij beschermen uw leefomgeving, het milieu en de natuur. Dit doen ze door controles uit te voeren, vergunningen te verlenen en gemeenten en provincies te adviseren vanuit hun expertise. De 200 specialisten van omgevingsdienst Zuid-Holland staan dagelijks voor u klaar. Zo dragen zij bij aan een fijne plek waar u kunt wonen, werken en recreëren.

Bevoegdheid van de omgevingsdienst Zuid-Holland

De omgevingsdienst Zuid-Holland krijgt op basis van mandatering de bevoegdheid om brieven en besluiten te versturen. Mandaat houdt in dat de dienst mag handelen voor het bestuursorgaan, maar dat het bestuursorgaan verantwoordelijk blijft voor de handelingen en besluiten. Het college van burgemeester en wethouders en het college van gedeputeerde staten kunnen dus werk uitbesteden, maar blijven in dat geval verantwoordelijk. Het uitgangspunt is dat milieuzaken hier worden behandeld. Het werkveld is echter vaak uitgebreid met bouwen, natuur en water.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Neem eenvoudig en snel contact met ons op

Het omgevingsloket is de plek waar aanvragen voor vergunningen worden behandeld, maar ook toezicht en handhaving valt onder de taken van de omgevingsdienst Zuid-Holland. Neem contact op met ons detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. uit Rotterdam voor meer informatie over de vacature, functie of omgevingsdienst Zuid-Holland. Vind daarnaast op onze website ook vacatures van andere functies, zoals Wabo-vergunningverlener of toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland. U bereikt ons door te bellen naar 06 14 33 51 77 of een e-mail te sturen naar info@refuerzo.nl. Wij helpen u graag verder!