Een omgevingsvergunning voor bouwen

Home | Omgevingsvergunning bouwen

Meer informatie nodig?

Neem contact op

U heeft een omgevingsvergunning nodig om te mogen bouwen. Deze vergunning heeft onder meer betrekking op slopen, het maken van een uitweg, het veranderen van bijvoorbeeld een monument, kappen van bomen. Deze handelingen kunt u in één keer of apart aanvragen uw gemeente. Als gespecialiseerd detacheringsbureau vertellen we onder meer waar u op moet letten en wat u precies nodig heeft om een omgevingsvergunning voor het bouwen aan te kunnen vragen.

Het aanvragen van een omgevingsvergunning om te bouwen

De omgevingsvergunning om te mogen bouwen wordt in normaliter binnen acht weken verleend. De betreffende gemeente heeft de mogelijkheid om het één keer te verlengen met zes weken. De procedure voor het aanvragen van een omgevingsvergunning bouwen verloopt in een aantal stappen:

  • Stap 1: aanvraag omgevingsvergunning bouwen via het omgevingsloket van de gemeente;
  • Stap 2: De betreffende gemeente bekijkt uw aanvraag;
  • Stap 3: De gemeente beoordeelt de aanvraag;
  • Stap 4: Binnen acht weken verleent de gemeente u wel of geen omgevingsvergunning

Als er aanvullende gegevens zijn aangevraagd, kan het langer duren dan acht weken. De gemeente kan één keer de termijn verlengen met zes weken. Dit geldt ook voor een bedrijfsbouwvergunning.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Bel ons als u vragen heeft over vergunningen

Twijfel niet en bel ons detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. in Rotterdam als u vragen heeft over het aanvragen van verschillende soorten vergunningen. Wij richten ons ook op detachering voor elke gemeente in Nederland. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld het aanvragen van bedrijfsbouwvergunning, dan helpen wij u ook. U neemt contact met ons op door te bellen naar 06 14 33 51 77 of stuur een e-mail naar info@refuerzo.nl. Onze experten zijn u graag van dienst.