Over ons

Welkom bij Refuerzo, uw ondersteunende partner in het vinden van de juiste match

“Refuerzo” is een Spaans woord dat in het Nederlands met “versterking” of “ondersteuning” vertaald kan worden. Het is afgeleid van het werkwoord “Reforzar”, wat “versterken” of “ondersteunen” betekent.

Refuerzo is een jong dynamisch bedrijf dat zich richt op het bieden van versterking en ondersteuning aan professionals, overheidsinstanties en bedrijven, binnen de fysieke leefomgeving.

De fysieke leefomgeving omvat de materiële en tastbare aspecten van de omgeving waarin mensen leven. Het is de ruimte waarin we wonen, werken en recreëren, evenals de fysieke elementen die daarbij betrokken zijn. De fysieke leefomgeving is daarom van groot belang voor het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen. Een goed ontworpen en goed onderhouden fysieke leefomgeving kan bijdragen aan een gezonde, veilige, duurzame en aangename omgeving om in te wonen, werken en recreëren.

template afbeelding

Visie

Onze visie is om een efficiënte en effectieve match tot stand te brengen tussen talentvolle professionals en organisaties die op zoek zijn naar specifieke groeimogelijkheden, vaardigheden en expertise op het gebied van de fysieke leefomgeving.

 

Professionals

Wij willen jou graag helpen om, via deze spannende nieuwe mogelijkheid, jouw carrière te starten of naar nieuwe hoogten te brengen. Wij ondersteunen jou als professional bij het vinden van de juiste groeimogelijkheden en organisatiecultuur om je vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. We begrijpen dat het vinden van een werkomgeving die aansluit bij jouw persoonlijkheid, waarden en carrièredoelen van cruciaal belang is voor het bereiken van succes en voldoening op lange termijn.

Organisaties

Als overheidsinstantie en/of bedrijf begrijpen we heel goed dat het vinden van gekwalificeerde en toegewijde medewerkers van essentieel belang is voor het succes van uw dienstverlening aan de samenleving. Daarom zorgen we ervoor dat we uw specifieke vereisten en behoeften in kaart brengen en deze afstemmen op de vaardigheden en ervaring van onze individuele professionals. Of het nu gaat om technische experts, juridische experts, beleidsadviseurs, administratieve ondersteuning of andere disciplines.

 

Missie

Onze missie is om de zoektocht te vereenvoudigen, succes te vergroten en waardevolle samenwerkingen te bevorderen. We streven naar niets minder dan het leveren van excellentie op het gebied van ondersteuning, en we zijn vastbesloten om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.