Toezichthouder in de bouw

Home | Toezichthouder in de bouw

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Heeft u altijd gedroomd om te werken als toezichthouder in de bouw binnen de Randstad? Vind bij ons interessante vacatures voor de functie toezichthouder in de bouw in Zuid-Holland. Refuerzo B.V. is een detacheringsbedrijf dat goede en ervaren arbeidskrachten detacheert voor verschillende gemeenten binnen de Randstad.

Wat wordt er van u verwacht als toezichthouder in de bouw binnen de Randstad?

Als toezichthouder in de bouw in de Randstad houdt u toezicht op vergunde bouwwerken, het controleren van bouw-, sloop- of renovatieprojecten en het opsporen van mogelijke illegale bouwactiviteiten. U voert uw werkzaamheden op project- of interimbasis uit bij diverse gemeenten binnen Zuid-Holland of omgevingsdienst Zuid-Holland. Dit wordt er onder meer van u verwacht als toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland:

  • Het uitvoeren van technische controles bij bouw-, sloop en renovatieprojecten gaat u vrij gemakkelijk af, maar ook het opsporen en rapporteren van overtredingen binnen bouw- en bestemmingsplanregelgeving pakt u zonder moeite op;
  • U houdt moeiteloos contact met de uitvoerende partijen en opdrachtgevers;
  • U biedt graag de helpende hand met advies over bouw- en sloopvergunningen.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Samenwerken met anderen hoort bij een toezichthouder

Als toezichthouder in de bouw binnen Zuid-Holland heeft u regelmatig te maken met onder anderen aannemers, constructeurs en inwoners. Daarnaast bent u als toezichthouder in de bouw in Randstad verantwoordelijk voor het controleren van bouwwerkzaamheden in het veld en verantwoordelijk voor het opstarten van handhavingsprocedures als inwoners bouwactiviteiten uitvoeren die vergunningplicht zijn of die in strijd zijn met het bestemmingsplan.

Solliciteer meteen en word toezichthouder

Dankzij het grote netwerk dat ons detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. uit Rotterdam heeft, stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met u af. Heeft u interesse in deze interessante vacature en functie als toezichthouder in de bouw binnen Zuid-Holland? Dan adviseren wij u om snel te reageren op deze vacature. Stuur uw motivatiebrief en CV zo spoedig mogelijk naar ons. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 14 33 51 77 of door te e-mailen naar info@refuerzo.nl.