Toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland

Home | Toezichthouder omgevingsvergunning Zuid-Holland

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Als toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Hollandkomt u in dienst bij Refuerzo B.V. in Rotterdam. U gaat direct aan de slag met een mooi project met als doel het toezichthouden op de uitvoering van eenvoudige en complexe bouw- en sloopactiviteiten op basis van verleende omgevingsvergunningen. Het is een veelzijdig en gevarieerd project.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Word nu toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland

Binnen diverse projecten inspecteert u als toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland bouwtechnische werkzaamheden en bent u verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Uw kennis van de Wabo en het Bouwbesluit zet u in om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van het project aan de (wettelijke) eisen voldoet en om handhavend op te treden, indien nodig. U signaleert overtredingen en verricht zelfstandig, gevraagd en ongevraagd, controles uit in het kader van illegale bouw en gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan. U beoordeelt en analyseert de situatie en stelt hierover een rapportage van bevindingen op. Zo nodig voert u ook hercontroles uit om te beoordelen of de overtredingen tijdig zijn beëindigd. Gedurende het project vinden er evaluatiemomenten plaats met u, zodat we samen grip houden op het resultaat. Past de functie toezichthouder omgevingsvergunning in Zuid-Holland bij u? Solliciteer dan direct!

Bespreek uw wensen met ons

Ons detacheringsbedrijf Refuerzo B.V. is goed in het matchen van de juiste arbeidskracht aan de passende gemeente. Wij focussen ons vooral op detachering voor gemeenten. Bekijk de vacatures op onze website. Wilt u liever gelijk in contact met ons komen? Neem dan direct contact met ons op. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen.