Word Wabo casemanager

Home | Wabo casemanager

Meer informatie nodig?

Neem contact op

Word Wabo casemanager

Bent u op zoek naar een baan als Wabo casemanager in Zuid-Holland? Refuerzo B.V. uit Rotterdam biedt van tijd tot tijd openstaande vacatures voor deze functie. Een aantal gemeenten is op zoek naar externe inhuur van een vaste casemanager. De Wabo casemanager in Zuid-Holland is dé regisseur die diverse activiteiten als bouwen, aanleggen, wijzigen van monumenten en gebruik weet te integreren tot een omgevingsvergunning. De externe inhuur van een casemanager biedt voor zowel de gemeente als de casemanager veel voordelen.

Wat wordt er van u verwacht als Wabo casemanager in Zuid-Holland?

De inhuur van een Wabo casemanager wordt gedaan door een gemeente in Zuid-Holland. Als Wabo casemanager in Zuid-Holland bent u verantwoordelijk voor het toetsen van ingediende bouwplannen en de behandeling van verschillende aanvragen van omgevingsvergunningen. Daarnaast bent u een aanspreekpunt voor alle Wabo-gerelateerde zaken. Communicatie speelt een belangrijke rol in uw functie. U moet contacten onderhouden met burgers, bedrijven en interne afdelingen.

Wil je werken bij Refuerzo?

Bij Refuerzo geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar succes door middel van een hecht en gepassioneerd team. We zijn op zoek naar een enthousiaste individu die graag deel wil uitmaken van ons team en ons wil ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. 

Als team player bij Refuerzo zal je een integraal onderdeel worden van onze dagelijkse operaties. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen en teamleden om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen, problemen op te lossen en nieuwe kansen te ontdekken. Je zal een sleutelrol spelen in het bevorderen van een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen. 

Als jij de team player bent die we zoeken, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar info@refuerzo.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken! 

Gedetacheerd worden?

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor groei en succes? Dan is dit jouw kans! 

Talent en ambitie  

We zoeken individuen met uitzonderlijke vaardigheden en een vastberadenheid om uit te blinken. We willen mensen met passie voor hun vakgebied en de drive om te groeien en te innoveren. 

Ondernemersgeest  

We waarderen proactiviteit, creativiteit en initiatief. We willen mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen, nieuwe kansen te verkennen en innovatieve oplossingen aan te dragen. 

Gedrevenheid voor succes  

We zoeken mensen die gedreven worden door succes en streven naar uitmuntendheid. Het streven naar voortdurende verbetering en het leveren van hoogwaardige resultaten zijn bij ons van groot belang.

Carrièregroei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat elke carrière uniek is en dat jouw behoeften en doelen kunnen variëren. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces. We zullen samen met jou je sterke punten, interesses en carrièredoelen bespreken om ervoor te zorgen dat we de perfecte match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties in de ruimtelijkdomein hebben we toegang tot een breed scala aan werkgevers die op zoek zijn naar jouw specifieke vaardigheden en ervaring. Wij kunnen je helpen om de juiste baan te vinden die past bij jouw ambities.  

We streven ernaar om niet alleen een baan voor je te vinden, maar ook om jouw carrièregroei en ontwikkeling te bevorderen. We zullen actief samenwerken met werkgevers die kansen bieden voor training, scholing en professionele groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en jouw carrièrepotentieel kunt verwezenlijken. 

Wij staan klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen! Neem contact op met ons via info@refuerzo.nl 

Het profiel van een casemanager

U bent een stevige, strategische, resultaat- en klantgerichte gesprekspartner. Bovendien vragen zowel ons detacheringsbedrijf als gemeenten voor inhuur van een vaste of tijdelijke casemanager het volgende:

  • U heeft het hbo-diploma bouwkunde of een mbo-opleiding én daarnaast het diploma ambtenaar bouw- en woningtoezicht in bezit
  • U bent proactief en u bent op de hoogte van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving;
  • U bent secuur en punctueel. Deadlines zijn heilig voor u, u weet exact wanneer een termijn verloopt en wat de stand van zaken is van de aanvragen die u behandelt;
  • U kijkt vooruit en anticipeert op ontwikkelingen bij lopende aanvragen.

Solliciteer direct op deze interessante functie

Spreekt deze vacature-omschrijving u aan? Wacht niet te lang en solliciteer direct! Diverse gemeenten in Zuid-Holland tonen interesse in de externe inhuur van een tijdelijke casemanager. Wij werken samen met verschillenden grote en kleine gemeenten, waardoor onze specialisten dankzij een groot netwerk al snel uw zoekopdracht succesvol weten te volbrengen. Naast deze vacature hebben wij meerdere interessante vacatures openstaan, zoals toezichthouder in de bouw. U neemt contact met ons op door te bellen naar 06 14 33 51 77 of stuur een e-mail naar info@refuerzo.nl.